+32 (0) 89 70 15 73 info@maco-bvba.be Leuerbroek 1038, 3640 Kinrooi openingsuren

Zorgoproep voor bedrijven

Moderne zorgsystemen beschikking over automatische detectie en meldingssystemen waardoor zowel patiënt als zorgverlener over een hogere mobiliteit en comfort beschikking.

Zorgoproep

Zorgoproepsystemen bieden ondersteuning aan de zorgsector door middel van slimme communicatie en informatieverstrekking tussen patiënt en zorgverlener. Dit zorgt voor een efficiëntere organisatie en kwalitatievere zorgverlening.

Draadloze oplossingen met lokalisatie

Door gebruik te maken van draadloze oproep en lokalisatiesystemen, verhoogd de veiligheid en mobiliteit van zowel patiënt als zorgverlener.

Zorgregistratie maakt een overzicht van de reeds geboden hulp aan de patiënt en zijn zorgbehoeften.

Bij een ongeluk zorgen persoonlijke notificatiesystemen of oproepschakelaars ervoor dat tijdig hulp wordt ingeschakeld. Indien een patiënt of bewoner valt of gaat dwalen, zullen draadloze hals- of polszenders, eventueel in combinatie met externe detectiesystemen automatisch en nauwkeurig alarm slaan.

Mobiele beantwoording

Moderne zorgdomotica maakt ook gebruik van mobiele toestellen waardoor zorgverleners ten alle tijden oproepen kunnen beantwoorden. Gebruiksvriendelijke software maakt elke oproep snel en eenvoudig zicthbaar. Indien de patiënt of bewoner beschikt over een intercom, kan de zorgverlener snel met hun in contact komen. Op die manier wordt de situatie en behoefte aan hulp snel ingeschat om efficiënt de beste zorgen te kunnen bieden.

Op zoek naar intelligente en schaalbare zorgoproepsystemen?

Maco analyseert uw situatie nauwkeurig om stelt steeds een efficiënt en gebruiksvriendelijke oplossing op maat voor.