+32 (0) 89 70 15 73 info@maco-bvba.be Leuerbroek 1038, 3640 Kinrooi openingsuren

Zonne-energie voor bedrijven

Snelle terugverdientijd door een hoog rendement, beter voor het milieu en een grotere afhankelijkheid van externe leveranciers.

Zonne-energie

De nodige investering voor zonne-energie blijft gestaag afnemen. Door een alsmaar beter rendement en betrouwbaarheid van zonnepanelen helpt u niet alleen het milieu, maar maakt u op op langere termijn een financieel interessante beslissing. Tevens bent u onafhankelijker van fluctuerende prijzen van dure energieleveranciers.

Rendement

Eigen energie opwekken wilt zeggen:

  • besparing op de energiefactuur
  • hoger rendement dan het spaarboekje
  • onafhankelijker in energievoorziening

Het rendement en de terugverdientijd van de installatie is afhankelijk van enkele factoren zoals aankoopprijs, de oriƫntatie van het gebouw en de aanwezigheid van (tijdelijke) schaduw op de panelen.

Subsidies

Hoewel er geen groenestroomcertificaten uitgereikt worden, zijn er wel andere steunmaatregelen door andere instanties waar u van kan genieten. Zo geven sommige steden en gemeenten premies voor de plaatsing van zonnepanelen. Een overzicht van de mogelijke voordelen en vereisten kan u terugvinden op www.energiesparen.be.

Eigen elektrische laadpaal

Denkt u aan de aankoop van een elektrische wagen(s)? De omschakeling van een brandstof- naar elektrische wagen wordt een stuk eenvoudiger en nog voordeliger bij de installatie van uw eigen laadpaal. Een laadpaal is eenvoudig in een garage, aan een muur of paal te installeren. Samen met eigen zonnepanelen haalt u de kosten voor elektrisch rijden nog verder naar beneden.

Laadpalen voor elektrische wagens zijn zowel efficiƫnter, sneller en veiliger dan conventionele stopcontacten.

Groene energie, een goede investering voor uw onderneming en het milieu

Met jarenlange ervaring, non-stop investeringen in innovatieve oplossingen garanderen we kwalitatieve oplossingen die zowel milieuvriendelijk als betaalbaar zijn.