+32 (0) 89 70 15 73 info@maco-bvba.be Leuerbroek 1038, 3640 Kinrooi openingsuren

Videofonie voor bedrijven

Intelligente deurcommunicatie voor een professioneler ontvangst van uw klanten en verhoogde veiligheid voor uw medewerkers.

Videofonie

Deurcommunicatie kent vandaag de dag heel wat nieuwe toepassingen. Meer en meer worden video en parlofonie in het systeem geïntegreerd. Dit leidt tot een interactieve intercom die heel wat mogelijkheden aanbiedt.

Als bedrijf dat vaak op afspraak werkt, is het belangrijk enkel klanten binnen te laten en ongenodigde buiten te houden wanneer u gesloten bent.

Buitenpost

Door gebruik te maken van een buitenpost met video, kan u zien wie voor de deur staat. In combinatie met parlefonie, kan u in gesprek gaan om de bedoeling van de persoon duidelijk te krijgen. Zo kan u elke situatie goed inschatten en gepast reageren zonder u zich naar de deur te hoeft te begeven. Om een hoge videokwaliteit op elk moment van de dag te garanderen, zijn kleurencamera’s met infraroodleds beschikbaar.

Binnenpost

De binnenpost is in verschillende variaties te verkrijgen. Zo kan u kiezen over een toestel met een hoorn in combinatie met een kleurenscherm. Of draadloos met een applicatie op tablet of smartphone.

Indien gewenst is een integratie met andere elektrische installaties, zoals toegangscontrole mogelijk. Een bewegingsdetector kan de bel doen afgaan. Detecties kunnen in het geheugen geregistreerd worden zodat u ten alle tijden weet wie aangebeld heeft, ook na de kantooruren.

Verhoog de veiligheid en comfort met een interactief communicatiesysteem

Ontdek onze innovatieve en gebruiksvriendelijke systemen voor deurcommunicatie en parlefonie.