+32 (0) 89 70 15 73 info@maco-bvba.be Leuerbroek 1038, 3640 Kinrooi openingsuren

Verlichting & relighting voor bedrijven

Geschikte verlichting van elke ruimte ter verhoging van de veiligheid en het comfort van uw werknemers of klanten.

Verlichting & relighting

De zoektocht naar geschikte verlichting voor uw onderneming is geen simpele opdracht. Men moet met heel wat factoren rekening houden zoals functionaliteit van de ruimte, energieverbruik, comfort, wetgeving, duurzaamheid, enz. Ook de uitgebreide waaier aan mogelijkheden met LED-verlichting maken het extra moeilijk.

De juiste verlichting op de werkvloer, of voor het ontvangen van uw klanten is essentieel voor de veiligheid en het comfort.

Lichtstudie

Onze lichtadviseurs bekijken aan de hand van een lichtstudie de mogelijkheden voor uw ruimte. In een lichtlabo stellen we graag onze producten voor en geven we u een helder inzicht over de technische mogelijkheden en toepassingen.

Op basis van het aanwezige daglicht kan domotica voor een dynamische lichtsturing zorgen. Zo geniet u steeds van de meest natuurlijk, aangename en energiebewuste verlichting.

Dialux lichtplanning

Aan de hand van Dialux berekenen wij de hoeveelheid licht dat nodig is om uw ruimte optimaal en comfortabel te verlichten. Met een Dialux berekening zorgen we steeds voor een lichtplanning op maat met hoog rendement.


Op zoek naar energiebewuste verlichting voor een maximaal comfort?

Onze lichtadviseurs onderzoeken graag uw ruimte voor een optimale lichtplanning met maximaal rendement.