+32 (0) 89 70 15 73 info@maco-bvba.be Leuerbroek 1038, 3640 Kinrooi openingsuren

Security voor bedrijven

Hogere veiligheid, slimmere toegangscontrole en haarfijne rapportering met centraal beheer. Breng innovatie en gebruikscomfort in uw onderneming.

Security

Brandinstallatie

Het beveiligen van een bedrijf tegen brand is noodzakelijk om zowel de werking van het bedrijf als de veiligheid van de werknemers te garanderen. Met een brandinstallatie worden volgende 3 factoren in acht genomen: brandbeveiliging, brandpreventie en brandveiligheid.

Een installatie bestaat uit diverse rook- en gasmelders. Door het plaatsen van zowel een geluidsalarm en visuele meldingen en verlichting, wordt iedereen optimaal gewaarschuwd en tijdens een evacuatie naar buiten geleid. Daarbovenop kan een blussysteem de verspreiding van brand of rook vertragen. Een blussysteem zorgt voor meer tijd tot evacuatie en helpt schade te beperken.

Geadresseerde brandinstallatie

Met een geadresseerd brandinstallatie krijgt elke melder in het gebouw een exacte locatie toegekend. Wanneer een melder iets detecteert, wordt dit zowel aan het personeel als de centrale gemeld. Het personeel kan veiliger evacueren en hulpverleners zijn sneller op de exacte locatie van de melding.

Camerabewaking

Een camerabewakingssysteem geeft u op elk moment van de dag een overzicht van uw bedrijventerrein. Afhankelijk van wat uw noden zijn, zijn diverse opties van camera’s mogelijk. Indien uw bedrijf beschikt over een groot terrein zijn er camera’s met grote afstand, pz-zoom en hoge resolutie. Camera’s kunnen ook voorzien worden van een identificatie- en herkenningssysteem.

Onze systemen kunnen zowel overdag als 's nachts een oogje in het zeil houden zodat de veiligheid gegarandeerd blijft. Door gebruik van web-based software (toegankelijk op elke computer, tablet of smartphone) is het mogelijk om uitgebreide rapporten op te vragen van alle recente gebeurtenissen. Detectie en identiteitsherkenning kan zorgen voor een automatische aanmelding, of notificatie bij niet te identificeren bezoekers.

Toegangscontrole

Een toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat de toegang tot bepaalde gebieden voor personeel geweigerd wordt. Met web-based software kan u eenvoudig instellen aan wie het systeem toegang mag verlenen. Indien er sommigen zich toch toegang tot een verboden ruimte verschaffen, zal deze gebeurtenis gemeld en gerapporteerd worden.

Toegangscontrole zelf kan op verschillende manieren gebeuren, denk maar aan een simpele code of een badgesysteem tot een complex systeem dat gebruik maakt van biometrische kenmerken zoals bijvoorbeeld een vingerafdruk.

Het voordeel van een toegangscontrole is dat het ook gekoppeld kan worden aan inbraakbeveiliging en camerabewaking. Een integratie met uw domotica zorgt dan ook voor een optimale beveiliging.

Op zoek naar slimme beveiligingssystemen?

Met 25 jaar ervaring en dagelijkse innovatie staan we garant voor een heldere oplossing op maat. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijke bespreking van uw project.