+32 (0) 89 70 15 73 info@maco-bvba.be Leuerbroek 1038, 3640 Kinrooi openingsuren

KNX domotica & beheer voor bedrijven

Een hogere efficiëntie, automatisatie en veiligheid voor uw bedrijf met slimme domotica.

KNX domotica & beheer

Met KNX-domotica brengt u innovatie en efficiëntie in uw onderneming. Door slimme communicatie en interactie tussen de verschillende systemen blijft een optimale werkomgeving gegarandeerd. Automatisatie van uw gebouw kan bijdragen tot een hoge veiligheid en productiviteit van uw onderneming.

Aangenamere werkomgeving

Met geautomatiseerde klimaatregeling en verlichting verhoogt u het comfort van uw medewerkers. Verlichting kan dynamisch bijgestuurd worden op basis van het aanwezige daglicht.

PSIM software

Niet alleen klimaat maar ook de veiligheid wordt door domotica geoptimaliseerd. PSIM-software maximaliseert de veiligheid van een of meerdere gebouwen tegelijk door een afgestemde communicatie met diverse systemen. Zo kunnen terugkerende onderhoudstaken geautomatiseerd worden op basis van een tijdschema of andere voorwaarden.

Bij detectie van inbraak kunnen verlichting en rolluiken afschrikken reageren, met gelijktijdig een berichtgeving per sms of naar een externe meldkamer. Tijdens een brand kan slimmere verluchting voor veiligere evacuatieroutes zorgen.

Waarom kiezen voor domotica?

  • Slimme automatisatie van taken
  • Verhoging van de veiligheid
  • Daling van het energieverbruik
  • Centrale besturing van het gebouw
  • Actieve meldingen
  • Historische informatie over bepaalde gebeurtenissen

Maatwerk oplossingen

Elke onderneming is uniek en daarom zorgen we steeds voor een oplossing op maat. Na een grondige studie van het project zorgen wij voor de nodige componenten, programmering van de software, opvolging van de data en staan we in voor het nodige onderhoud.

Op zoek naar een aangenamere en veiligere werkomgeving?

Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden voor uw onderneming te verkennen.