+32 (0) 89 70 15 73 info@maco-bvba.be Leuerbroek 1038, 3640 Kinrooi openingsuren

Zorgoproep voor consumenten

Langer zelfstandig in eigen woonomgeving door een persoonlijk zorgoproepsysteem, ook wel gekend als een verpleegoproepsysteem.

Zorgoproep

Ouderen willen graag zo lang en comfortabel mogelijk in eigen woning blijven. Om zorgeloos te kunnen blijven genieten van zelfstandig wonen biedt een zorgoproepsysteem een verhoogde persoonlijke veiligheid. Ook geeft het zorgverstrekkers een hogere flexibiliteit en betere responstijd.

Altijd iemand in de buurt

Met een zorgoproepsysteem is er altijd iemand in de buurt in geval van nood of behoefte aan hulp. Door draadloze technieken is een zorgoproepsysteem eenvoudig in elke woning te installeren. Ook kan het geïntegreerd worden in de domotica van de woning voor een uitgebreide waaier aan mogelijkheden. Indien gewenst kan er ook een doormelding naar een externe centrale gebeuren zodat u zeker bent dat hulp onmiddellijk onderweg is.

Sensoren

Door uitbreidingen met sensoren kan een zorgsysteem ook actief waken en activiteiten zoals deurbewegingen registreren. Hierdoor bent u steeds gerust door geregistreerde activiteit en kan u zelf monitoren.

Luisteren & spreken

Meer dan gewoon een belletje doen rinkelen. Met een modern zorgsysteem kan u in twee richtingen communiceren. Zo kan u onmiddellijk antwoorden of geruststellen.

Meer weten over de mogelijkheden rond zorgoproep?

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.