+32 (0) 89 70 15 73 info@maco-bvba.be Leuerbroek 1038, 3640 Kinrooi openingsuren

Videofonie voor consumenten

Innovatieve en interactieve intercomoplossingen die uw veiligheid en comfort verhoogt.

Videofonie

De deurbel van vandaag heeft al heel wat vooruitgang gemaakt. Het is niet meer een simpele bel die u meldt wanneer iemand aan de deur staat. Innovatieve en interactieve intercom systemen dragen bij tot de veiligheid en verhogen uw comfort. Zowel buiten- als binnenposten kunnen voorzien worden van video en parlefonie. Het systeem zorgt er voor dat u ten allen tijde kan zien wie er voor uw deur staat alvorens daarvoor te moeten opendoen. Via parlefonie kan u met de persoon die aanbelt in gesprek gaan. De binnenpost is tevens verkrijgbaar met een kleurenscherm en touchscreen.

Melding op uw tablet of smartphone

Naast de binnenpost in de woning, kan ook een tablet of smartphone fungeren als binnenpost. Zo kan u terwijl u in de tuin werkt, meteen de bel beantwoorden als iemand voor de deur staat.

Ook is een volledige integratie en automatisatie met andere toepassingen mogelijk.

Automatische bel met geheugen

Een bewegingsdetector aan de voordeur kan, indien gewenst, de bel af laten gaan zonder dat de bezoeker de deurbel heeft aangeraakt. Zo wordt u ook gewaarschuwd als een ongewenste indringer zich rond uw woning begeeft. Deze personen worden ook door het systeem geregistreerd en opgenomen in het geheugen. Zo kan u achteraf ook zien welke (gewenste) bezoekers u gemist heeft.

Hangt u nog een briefje aan de deur voor de postpode?

Wij zorgen ervoor dat u meteen met uw smartphone kan zien - en communiceren - met wie er voor uw deur staat!