+32 (0) 89 70 15 73 info@maco-bvba.be Leuerbroek 1038, 3640 Kinrooi openingsuren

Security voor consumenten

Met doordachte beveiligingssystemen tegen brand en inbraak kunt u uw woning zorgeloos verlaten.

Security

Brandinstallaties

Een brandinstallatie is niet alleen een detectie- en waarschuwingssysteem. Bij een detectie zet het ook veiligheids- en blussystemen in werking. In geval van een brand of noodgeval worden aanwezigen automatisch gewaarschuwd door geluid en naar buiten geleid via visuele signalen. Indien nodig kan het systeem ook hulpverleners op de hoogte brengen.

  • Een geadresseerde brandinstallatie zorgt ervoor dat melders de exacte locatie van het noodgeval kunnen achterhalen. Zo kan uw gezin de woning veilig verlaten en kunnen hulpverleners de schade aan uw eigendom beperken.

Camerabewaking

Door het plaatsen van camerabewaking weet u op elk moment van de dag wie er zich op uw eigendom begeeft.
Er bestaand verschillende type camerabewaking, afhankelijk van uw noden kan de focus gelegd worden op:

  • Identificatie
  • Herkenning
  • Hoge Resolutie
  • Grote afstand
  • Dag en/of nachtbewaking
  • PZ-zoom

Door middel van een internetverbinding (web-based software) blijft u op de hoogte van alle gebeurtenissen. U kunt langs deze weg ook de toegangsniveaus bepalen.

Inbraakbeveiliging

Perimeterdetectie houdt ongenodigden op afstand door ze vroegtijdig te detecteren. Een alarmsignaal zal door middel van een sirene voor afschrikking zorgen. Al dan niet kan ook een externe centrale op de hoogte gebracht worden. U weet dan zeker dat de hulpdiensten onmiddellijk in aantocht zijn.

Toegangscontrole

Ontneem ongewenste personen de toegang tot uw eigendom met toegangscontroles. Ook binnenshuis kan toegangscontrole voor een extra beveiliging zorgen. Kamers zoals een garage of kleerkast met waardevolle spullen kunnen met een code of zelfs met biometrie beveiligd worden. Met web-based software kan u bepalen wie in welke ruimte mag komen. Een overzicht geeft weer of iedereen de toegang respecteert.

De toegangscontrole kan gekoppeld worden met inbraakbeveiliging en camerabewaking. Dit zorgt voor een optimale beveiliging van de woning.

Wilt u de veiligheid van uw woning verbeteren?

Met tal van toepassingen, zorgen we steeds voor een budgetvriendelijke oplossing op maat.