+32 (0) 89 70 15 73 info@maco-bvba.be Leuerbroek 1038, 3640 Kinrooi openingsuren

KNX domotica voor consumenten

Verhoog uw wooncomfort door de automatisering van de woning en verlaag tegelijk uw energieverbruik met slimme KNX domotica.

KNX domotica

Domotica is de technische voorziening om het huishouden te automatiseren.

Door slimme communicatie tussen systemen zoals verlichting, verwarming, ventilatie, alarmsystemen verhoogd men niet alleen het wooncomfort en de veiligheid, zelfs het energieverbruik zal mits een goede afstemming behoorlijk gaan dalen.

Zorgdomotica

Met behulp van zorgdomotica kunnen hulpbehoevenden makkelijker zelfstandig in eigen woning verblijven. Flexibele detectiesystemen helpen om tijdig risico's in te schatten om indien nodig ook volledig automatisch hulpverleners te verwittigen.

KNX Home Control

Met KNX Home Control creëert u een slimme woning voor een aanzienlijke verhoging van uw wooncomfort. Ook voor een energiezuinigere woning zorgen de efficiënte KNX systemen voor een verlaging van het energieverbruik.

  • Met centrale bediening in de woning of met een applicatie op uw smartphone kan u steeds, waar u ook bent, uw woning besturen en het energieverbruik opvolgen. Of kies voor een volledige automatisatie van uw domotica waarbij de woning zich automatisch zal sturen aan uw leefgewoonten. Automatische verlichting bij het wakker worden, automatische verwarming bij het thuiskomen, enz.

Aanwezigheidssimulatie

Bent u voor langere tijd afwezig of op vakantie? De aanwezigheidssimulatie zorgt ervoor dat niemand uw afwezigheid zal opmerken door het automatisch inschakelen van de verlichting, en het openen en sluiten van rolluiken..

Alles-uit functie

Met de alles-uit functie kan u, bijvoorbeeld bij het slapen gaan, met één eenvoudige knop alle onnodige verbruikers uitschakelen.

Push notificaties

Ontvang een melding bij zelf in te stellen voorwaarden. U kan bijvoorbeeld een notificatie op uw smartphone ontvangen wanneer de kinderen laat in de nacht het licht aan doen.

Renovatie

Bent u een woning aan het renoveren? Door draadloze toepassingen is domotica perfect te integreren zonder breekwerk.

Meer weten over de mogelijkheden van domotica?

We helpen u graag met een KNX domotica oplossing voor elk nieuwbouw- of renovatieproject.