+32 (0) 89 70 15 73 info@maco-bvba.be Leuerbroek 1038, 3640 Kinrooi openingsuren

Elektrische installaties voor consumenten

Van algemene voorbereiding en structurele elektriciteitswerken tot de installatie en het onderhoud van elektrische installaties. Maco heeft steeds een oplossing op maat, voor elk budget.

Elektrische installaties

Heeft u nood aan een elektricien voor uw elektriciteitswerken? Of een betrouwbare partner voor de elektriciteitsplanning van uw nieuwbouw of renovatieproject? Bij Maco kunt u terecht voor advies, planning, uitvoering en onderhoud van uw elektrische installaties.

HVAC, domotica, managed WiFi en zoveel meer!

Maco biedt oplossingen op maat voor de ventilatie, verwarming en air conditioning van uw woning. Professioneel advies en een vakkundige uitvoering gaan bij ons hand in hand.

Domotica

Een slimme besturing van uw woning? Of wenst u uw energieverbruik te verlagen? Dan kan moderne domotica een oplossing bieden.

Veiligheid

Of het nu gaat om het weren van inbrekers, of de verhoging van de brandveiligheid van uw woning, Maco beschikt over een waaier aan mogelijke toepassingen.

Managed WiFi

Niet tevreden met uw draadloze internetverbinding? Met managed WiFi door maken bent u gerust van een veilig en snel draadloos netwerk, overal in huis.

Verlichting

Niet zomaar een stel nieuwe LED-lampen, maar een lichtstudie op maat voor meest optimale en comfortabele verlichting van uw woning.

Zorgoproep

Om zorgeloos te kunnen blijven genieten van zelfstandig wonen biedt een zorgoproepsysteem een verhoogde persoonlijke veiligheid. Ook geeft het zorgverstrekkers een hogere flexibiliteit en mobiliteit.

Zonne-energie

Zelf energie opwekken, een grotere onafhankelijk van externe energieleveranciers en beter voor het milieu. Investeer vandaag nog in zonne-energie.

Meer weten over onze aanpak?

Met meer dan 33 jaren ervaring is onze doelstelling om als elektriciteitsbedrijf een totaalpakket van diensten en materialen aan te bieden. Zowel professionelen als particulieren kunnen op onze expertise en dienstverlening rekenen, of het nu gaat om complete elektrische installaties, verdeelborden, verlichting, brand- en inbraakbeveiliging, datanetwerken, enz.