+32 (0) 89 70 15 73 info@maco-bvba.be Leuerbroek 1038, 3640 Kinrooi openingsuren

Data & Wifi voor consumenten

Met een geoptimaliseerd & veilig draadloos netwerk heeft u een maximaal bereik en ruime bandbreedte in elk hoekje van uw huis.

Data & Wifi

Een wifi signaal komende van de router geeft niet altijd genoeg dekking om een hele woning te voorzien van draadloos internet. Een uitbreiding met een access point kan uw draadloos netwerk dan al een eind verder op weg helpen. Met een netwerkkabel wordt een access point met de router verbonden, om zo de reikwijdte van uw draadloos netwerk te vergroten. Indien een nog groter netwerk nodig is, kunnen meerdere access points flexibel en schaalbaar aan elkaar gekoppeld worden.

Managed WiFi voor een optimaal en veilig netwerk

Managed WiFi zorgt voor een optimale en veilige internetverbinding voor iedereen in huis. Wij zorgen voor de apparatuur en installatie, terwijl de controle over uw draadloos netwerk in eigen handen blijft.

Het hebben van genoeg bandbreedte is essentieel voor een snelle verbinding. Een sterk draadloos netwerk is dan ook noodzakelijk om het ganse gezin van een betrouwbare en snelle internetverbinding te voorzien.

Wenst u overal in huis een betrouwbare en kwalitatieve internetverbinding?

Met een managed Wifi oplossing van Maco zorgen wij voor een sterk en veilig signaal in elke hoek van uw woning.